POLAR G1 GPS


PO-91036871
Több sportot is űzöl? Ez a GPS használható az FT60, FT80, RS300X. Csak sebesség és távolság adatokat jelez, tárol az óra. Útvonalat nem.

POLAR G1 GPS


37 500 Ft
A feltüntetett ár Forintban értendő és az ÁFÁ-t tartalmazza.
Forgalomból kivont, már megszűnt termék. Válaszon a HASONLÓ termékek közül.
LeírásCsomag tartalmaKiegészítők

polar-kis-logo

POLAR G1 GPS

A Polar megalkotta az RS800 órához a G3 GPS-t. Az új technológia behozta a sebesség és távolságmérést olyan spotágaknak, mint a kajak, kenu, síelés, sífutás, görkorcsolya, túrázás.
Viszont az RS800 óra tudása messze több annál, amit egy átlagos sportkedvelő ember kihasználhat.
A G1 GPS egy igazi multisport órává alakítja POLAR órádat. Könnyen használható, elnyűhetetlen darab.

 

  • Miért használ a POLAR külső GPS-t?
  • A nem órába beépített külső GPS előnye, hogy az óra elemeit megkíméli, így nem fordulhat elő, hogy egy edzésen lemerül az óra. A GPS-nek aránylag nagy az energiafelhasználása, a G1 és G3 POLAR GPS-ek egy darab AA-s ceruzaelemmel 15-16órát bírnak. Kellemetlen lenne, ha egy edzésen azért nem tudná a felhasználó a pulzusmérőjét használni, mert a GPS lemerítette.
  • Mit TUD a G1 GPS?
  • A G1 GPS nem tud mást, csak sebességet és távolságot mérni bármilyen szabadtéri sportágnál. Tehát térképfunkciói nincsenek.

 

 

g1_kisA GPS pontosan méri a távolságot az erdő mélyén vagy akár a szabad ég alatt. 1db sima ceruza elemmel működik, vízálló.
A GPS 2008.9.5-óta kapható hazánkban.
Kompatibilis az FA60, FA80 órákkal, ezekkel mérési tartománya0-199,9 km/ó közötti.

 

 

 

A GPS-nél, ami tetszett, hogy sima ceruza elemmel működik, így szinte bárhol kaphatunk bele, ha kimerül. Nekem ez kb: 16 óra volt mezei normálelemmel. Az elemmerülés jelző a G1-en jelzi az órának, hogy fogyóban van, s az óra egyrészt csipog, másrészt kiírja mi a hiba. Piros Led villog, hogy merülőben van elemünk, de 20-25 perc múlva, már ki is kapcsol. Elemcsere után szerencsére egyből mutatja tovább a sebességet. Javasolom, hogy aki nap, mint nap használná, vegyen egy jó minőségű tölthető ceruza elemet, s edzések után tegye töltőre az elemet, s akkor sose fog lemerülni edzés közben a GPS.

polar_g1_gps_a

Az indítás: a legelső hidegindítás körülbelül 15 percig is eltart, az óra hiába látja a G1-t, a G1 hiába látja a műholdat, sebesség és távolságmérés nincs. Az ezt követő indításoknál a sebesség és távolság mérése 120 másodpercet vesz igénybe bekapcsolás után. Ezt azzal tudom kompezálni, hogy edzés előtti öltözközéskor már bekapcsolom a G1 GPS-t s kiteszem az ablakba, addig is keresse a műholdat amíg cipőt kötök.

A sebesség és távolság kijelzés: mérföld vagy kilométer alapú. Általában Mo-on kilométert használunk, s itt is választhatunk km/ó vagy futóknál megszokott sebességkijelzést is a perc/ kilóméter-t.

S hogy kiknek ajánlom a G1-et? Azok tudják kihasználni akik nem csak egy sportágat űznek, hanem szeretik magát a szabadtéri mozgást is. Aki inkább fut, annak az S1 Foot POD jobb választás.

 

Ha többet szeretnél tudni a Polar GPS-ek működéséről, katt ide.

 

KOMPATIBILIS ÓRÁK:

  • POLAR S625X
  • POLAR S725X
  • POLAR RS300X
  • POLAR RS400
  • POLAR FT60
  • POLAR FT80

 

 

 

Használati útmutató
letöltése

Nyitva tartás :
 
H é t f ő : 1 3 - 1 9  ó r a
K e d d : 9 - 1 6  ó r a
S z e r d a : 1 3 - 1 9  ó r a
C s ü t ö r t ö k : 9 - 1 6  ó r a
P é n t e k : 9 - 1 6  ó r a
 
 
B O L T :
B u d a p e s t  1 0 3 5 
S z e n t e n d r e i  ú  t  3 2 .
 
Zerge Sport Kft.
bankkártyával is fizethetsz
 
T e l e f o n :
 
+ 3 6  7 0 / 4 2 4 0 - 4 8 0
+ 3 6 1 / 8 1 6 - 1 3 7 1
 
E - m a i l :zerge@zerge.info
 

Z e r g e s p o r t   K f t .

 
 
 

Zerge's twitter

Zerge's facebook

Zerge's youtube channel

Nyitva tartás a mai napon (péntek) 9:00-16:00 nyitvatartásunk más napokon