GARMIN Forerunner 630 Black-White Bundle használt

170502AA

Beépített GPS-es érintőképernyős, színes kijelzős futó csúcs-órája, pulzusméréssel, lépésfrekvenciával. Regenerációs idő, magasságmérés.

157 900 Ft

108 000 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

A termék az üzletünkben azonnal megvásárolható készpénzért.
Érdeklődés
vissza a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 630 Black Bundle használt
 

Futós gps-es magas kategóriás óra

2016 december végi vásárlású óra, azaz 4 hónapot használt, nagyon kíméletesen. Az órán karc nem található, csomagtartalma teljes.

 

FONTOS:

HASZNÁLT TERMÉKEINK

 • Előre utalással vagy készpénzben fizethet
 • 1 hónap garanciát adunk rá, mely akár teljes pénzvisszafizetéssel is jár helyben azonnal.
 • A csomag bevizsgált, ellenörzőtt és tesztelt. Szoftvere a legfrissebb, minden adat törölve van belőle, s a gyári kezdeti beállításokkal indul.
 • Ezt a terméket, melyet most nézel még nem vette meg senki, kivéve, ha a google hozott ide, akkor ide kattintva megnézheted, hogy valóban él e még a hírdetés: http://zerge.info/used Gyere be, nézd meg, beszélj velünk, vagy kérj fotókat, mert gyorsan lép a használt piac, s nem tudjuk az órákat félretenni megnézésre holnaputánra. Nyomj az érdeklődés gombra, s ha te vagy az első, akkor téged illet minden előjog. Mivel minden használt termékünkből 1db van, így annak kezelésére mi is jobban odafigyelünk. 
 
 

 

 • Érintőkijelzős GPS-es óra nagy felbontású, színes kijelzőve
 • Fejlett futásdinamika¹, mely talajérintési időt, lépéshosszt és függőleges oszcillációt is mér
 • Beépíetett aktivitásmérő mely számolja a napi lépésszámot, elégetett kalóriát és monitorozza az alvást.
 • Szervezet terhelési információk: teljesítmény figyelés és tejsav küszöbérték mérés²
 • Kapcsolt funkciók³: automatikus adatfeltöltés Garmin Connect ™ felületre, valós idejű követés, hangriasztások, zenevezérlés, okos értesítések és közösségi megosztások
 • Letölthető adatmezők, óra számlapok, widgetek és alkalmazások a Connect IQ™ felületről

   

 

 

számok, melyek meghatároznak egy futót

Legyen szó akár az első maratonról, vagy egy személyes rekord megdöntéséről, a Forerunner 630 mindazt a bőséges adatmennyiséget nyújtja, ami az edzéshez és a versenyhez szükséges. Ellenőrizze erőnlétét a 630-as és a HRM-Run szívritmus érzékelő párosításával és már láthatja is lépésfrekvenciát, függőleges oszcillációját és a talajérintési időt. További futásdinamikaként megjeleníthető a talajérintési idő egyensúlya, a lépéshossz és a függőleges arány.

 

Teljesítményének bizonyítéka

A Forerunner 630 kiterjedt fiziológiai méréseivel a legtöbbet hozhatja ki edzéseiből, tudva, hogy mit tud elérni a határok feszegetésével. Amint a Forerunner 630 megtanulta a tejsav küszöbértékeit egy irányított teszt során, egyszerűen felhasználhatja azt edzései és zónái meghatározásához. Az általános edzési terhelés, alvási és tápanyag értékek, valamint az általános életvitelében felhalmozódott feszültség mind befolyásolja az edzési teljesítményét. Hogy jobban átlássa, mely napokon is célszerű keményen edzeni, vagy mikor jobb pihennie, a Forerunner 630 a szívritmusán alapulva a terhelésnek megfelelően osztályozza. A teljesítményének állapota további információt ad, hogy hogyan szerepelhet edzése során. Amikor fut, ez a funkció elemzi az ütemet, szívritmust és annak változását, hogy valós idejű képet mutasson a teljesítőképességéről.

Amikor éppen stratégiát dolgoz ki a következő versenyére, a Forerunner 630-as segítséget nyújthat a becsült VO2 max² értékei szerinti versenyidők becslésével. A beépített regenerálódási tanácsadó azt is jelzi, ha egy erősebb edzést követően célszerű visszavennie.

 

Szabja személyre óráját és edzéseit

Nincs két ugyanolyan futó, ahogy nincs két ugyanolyan cél sem. Állítsa be az Önnek megfelelő célokat a Garmin Connectről letölthető fejlett edzéstervekkel és edzésekkel. Akár az órája adatmezőit is személyre szabhatja, vagy letölthet számlapokat, alkalmazásokat az ingyenes Connect IQ áruházból.

 

Egyszerű. Pont.

Letisztult, egyszerűen átlátható táblázatok, grafikonok és vaktérképek mutatják a tevékenységeit, jelzik állapotát. Vezeték nélkül töltheti fel a Garmin Connect felületre az elvégzett edzéseket, ahol akár barátaival, ismerőseivel virtuális versenyeken is indulhat. Megnézheti az aktuális vagy előrejelzett időjárást, és a telefonjáról érkező okos jelzéseket közvetlenül az óráján.

 


 

 • ¹Ha HRM-Run pánttal együtt használja. Egyes modelleknél tartozék, másoknál opcionális.
 • ²Ha szívritmusmérő pánttal együtt használja. Egyes modelleknél tartozék, másoknál opcionális.
 • ³Arra alkalmas okostelefonnal együtt használva.

 

  

2 verziója van: számítógépre való és mobililra (IOS).  

Aszali vagy laptop letöltés iPhone / iPad / iPod Touch

 a logok kattinthatóak!

 

 

Nyitva tartás:

hétfő 13:00 - 19:00
kedd 09:00 - 16:00
szerda 13:00 - 19:00
csütörtök 09:00 - 16:00
péntek 09:00 - 16:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

BOLT:
1033 Budapest Szentendrei út 13

bankkártyával is fizethetsz

Telefon:

+36 1/6111-444

E-mail:
zerge@zerge.info

Zergesport Kft.