Garmin Forerunner 920XT TRI BUNDLE használt

170404AG

A legfeljettebb triatlonos óra, futódinamikai és úszó pulzusmérő mellkaspánttal. Egyéni testreszabhatóság minden területen.

199 900 Ft

99 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

A termék az üzletünkben azonnal megvásárolható készpénzért.
Érdeklődés
vissza a termékekhez

GARMIN FORERUNNER 920XT TRI BUNDLE használt

A GARMIN Forerunner 920XT egy GPS-es multisport óra és aktivitásmérő , főleg triatlonosoknak.

2016 március 22-én vásárolták a GPS-t boltunkban, melyre már nincs az 1 éves garmin garancia. A full csomagtartalmon kívül egy ajándék kerékpáros kormányadapter van a csomagban, melynél egy mozdulattal teheted az órád a bringakormányról a kezedre és vissza. Egy hónapon felüli hiba esetén 38 900 Ft a fix díjjas csere, melynél egy új készüléket kapunk azaz adunk. Az óra számlapján karcmentes, az óra peremén igen enyhe hordási nyom látható, az óra pereme emiatt 95%-os. A csomagban egy GARMIN HRM TRI mellkaspánt található, mely a pulzuson kívül futódinamikát is tud, illetve úszáshoz is használható belső memóriája miatt.

 

FONTOS:

HASZNÁLT TERMÉKEINK

 • Előre utalással vagy készpénzben fizethet
 • 1 hónap garanciát adunk rá, mely akár teljes pénzvisszafizetéssel is jár helyben azonnal.
 • A csomag bevizsgált, ellenörzőtt és tesztelt. Szoftvere a legfrissebb, minden adat törölve van belőle, s a gyári kezdeti beállításokkal indul.
 • Ezt a terméket, melyet most nézel még nem vette meg senki, kivéve, ha a google hozott ide, akkor ide kattintva megnézheted, hogy valóban él e még a hírdetés: http://zerge.info/used Gyere be, nézd meg, beszélj velünk, vagy kérj fotókat, mert gyorsan lép a használt piac, s nem tudjuk az órákat félretenni megnézésre holnaputánra. Nyomj az érdeklődés gombra, s ha te vagy az első, akkor téged illet minden előjog. Mivel minden használt termékünkből 1db van, így annak kezelésére mi is jobban odafigyelünk. 

 

A TRI csomag triatlonmnos úszópántot tartalmaz. Ezzel megkapjuk a legokosabb órát, mely totál futás dinamikát tud, totál úszó funkciókat pulzusméréssel, s ezek mellett kompatibilis kerékpáros ANT+-os WATTmérővel is. IRONMAN felkészülésre a legokosabb csomag, melynél az úszási pulzusmérés is helyet kapott.

  

 

 


  

Multisport GPS karóra Futási dinamika és Okostelefon funkciókkal 

 • Futás dinamika¹ funkciói a lépésfrekvencia, talajérintési idő és a súlypontemelkedés
 • VO2 max kalkuláció², versenyidő becsülés és regenerálódási idő
 • Úszási funkciók: úszásnem, csapásszám, húzás, pihenés idő medencében és nyíltvizen is
 • Okostelefon kompatibilitás³: kijelzi a telefonra jövő hívásokat, sms-ket, emaileket és facebook értesítéseket 
 • Connected funkciók: automatikus feltöltések a Garmin Connect ™-re, valós idejű nyomon követés, facebook egyszerű megosztás

 

A Forerunner 920XT óra könnyen kezelhető magas kategóriájú sportóra. Fejlett sportspecifikus funkciói a futási dinamika, a VO2max becslés, az online edzéskövetés és az okostelefonról jövő kijelzések megjelenítése. 

 

Egy óra edzéshez és regenerációhoz

A Forerunner 920XT számos funkcióval kápráztat, csakúgy mint elődje, a 910XT. Viszont már színes, nagy felbontású kijelző, kényelmesebb óraszíjja, karóra üzemmódja is elősegíti, hogy ne csak edzés közben szeressük. Aktivitásmérője edzésen kívül is számolja a napi lépésszámot, elvásmonitorozását, napi elégett kalóriánkat, így teljes képet kapunk a nap 24 órájában szervezetünkről.

 

Víz az egyik lételeme

Uszodai vagy nyíltvizi úszásnál a 920XT rögzít minden információt, beleértve az úszásnemet, távot, csapásszámot és a SWOLF értéket és a PULZUST is. Nyomonkövethetjük a lábmunkánkat is medencében, valamint kétféle pihenési mód segít nekünk a résztávokban, sőt segít elrugaszkodni időben a faltól. Használhatunk idő riasztásokat, hogy megtarthassuk a csapásszámot, vagy távot, így tudjuk mikor lesz vége a észtávoknak. Ezen felül beállíthatunk úszó edzáseket csapásszámra vagy elégetett kalóriára is.

 

 

Aszfalton keréken

A Forerunner 920XT minden kerékpáros perifériával kompatibilis, pulzusmérővel, sebességmérővel, pedálfordulatmérővel vagy akár az ANT+ rendszerű Garmin Vector™ wattmérővel.

A pulzusmérő és a wattmérő együttes használatával kiszámolja az óra a VO2max értéket is, így nyomonkövethető a fejlődés. Természetesen a Garmin SEGMENS-et is kezeli a FR920XT, így láthatjuk az általunk vagy más által kijelölt útszakaszokon a saját eredményünk a többi garminos erdeményével összehasonlítva.

 

A futás a lényeg

A triatlon utolsó száma a futás. Fontos, hogy a vázizomzat a legjobb tartást adja a maradék számra. A futásdinamika ehhez segít, így az órát HRM-Run™ pulzusmérővel használva láthatjuk lésfrekvenciánkat, függőleges oszcillációt (lépésenkénti súlypontemelkedést) és a talajérintési időt (azt az időt, amit a láb a talajon tölt lépésenként). A 920XT beépített metronóm funkciója pedig vibrálással és hangjelzéssel is segíti edzésünk.

 

Pulzus funkciók 

A csomagban 2 féle pulzusmérő mellkaspánt található:

Ha TRI szívritmus érzékelővel használjuk a 920XT-t az edzés közben láthatjuk a regenerálódási időt, így pontosan annyit edzhetünk, hogy a versenyre, vagy a gyorsító edzésekre kipihenten érkezzünk. Bringázás közben használjuk a pulzusmérőt és a wattmérőt, s futás közben a pulzusmérőt, akkor a 920XT megmutatja a várható versenyidőnk.

 

     1. A HRM-SWIM mellkaspánt kifejezetten úszóknak ajánljuk, ebben nem lehet szárazföldön sportolni.

 

  • Víz alatt is tárolja és továbbítja az adatokat
  • Kifejezetten az úszók számára
  • Csúszásmentes szíj biztosítja az elrugaszkodás és vízbeugráskori lecsúszás mentességet
  • Kompatibilis a kiegészítők fülön található órákkal
  • mósógépben nem mosható!
  • Nyíltvizi és medencés úszásra is
  • CR2032-es elemmel 220 üzemórát működik

 

 

        2. GARMIN HRM-TRI MELLKASPÁNT

  • Pulzus adatok három sportágban
  • Kifejezetten triatlonistáknak
  • A legkisebb és legkönnyebb pulzusmérő (HRM)
  • Kényelmes, könnyen állítható mellkaspánt
  • Tárolja és továbbítja a pulzusszám adatokat Garmin Forerunner® 920XT-nek
  • 20 óra memória
  • CR2032-es elemmel 300 munkaóra élettartam

A HRM-TRI mellkaspánt tárolja és továbbítja az adatokat a Fotrerunner 920XT órának víz alatt. A kis lekerekített öv kényelmes viselet a vízből kijőve is.

 

Szoftver

Az online edzésnaplónk a connect.garmin.com lesz, ahol könnyedén nyomonkísérhetjük minden sportág és depózás minden adatát. Az oldalon lévő fülek használatával elemezhetjük mind az 5 fontos szakaszt egy triatlonversenyen.

Az adatátvitel igencssak egyszerű edzés után, hiszen haza vagy munkábaérve az előre beállított Wi-Fi® ponton letölti saját oldalunkra az edzést, de használhatjuk a Garmin Connect™ Mobile szoftvert is okostelefonunkon, s Bluetooth®-on keresztül feltölthetjük edzéseinket. Ha minderre nincs lehetőség, akkor a csomagba található adat és aksifeltöltő kábelen keresztül is letölthetjük edzésünket.

Edzés közben is használhatunk okostelefont, így egy bluetooth-os egyszeri összetanítás után online megoszthatjuk azzal akivel akarjuk azt, merre járunk, melyen sebességgel, pulzussal. Ehhez Android™ vagy Apple® okostelefonra ls internet kapcsolathoz elegendő térerőre lesz szükségünk. 

Edzés közbeni praktikus funkció a Push Natification, mely átküld minden értesítést, hívást az órára, így edzés közben eldönthetjük, hogy felveszük e a telefont vagy sem, s nem maradunk le egyetlen számunkra fontos üzenetről sem.

Nyitva tartás:

hétfő 13:00 - 19:00
kedd 09:00 - 16:00
szerda 13:00 - 19:00
csütörtök 09:00 - 16:00
péntek 09:00 - 16:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva

BOLT:
1033 Budapest Szentendrei út 13

bankkártyával is fizethetsz

Telefon:

+36 1/6111-444

E-mail:
zerge@zerge.info

Zergesport Kft.