SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR GOLD

SS023426000

Csuklós pulzusmérés, átlagos üzemidővel és alap navigációval, ez a Trainer "gold" kifejezetten női felhasználóknak készült

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

101 990 Ft

89 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

A termék újdonság, még nem jelent meg. Boltunk már leadott rendelést, így foglalási sorrendben értesítünk mindenkit a beérkezéséről. Várható érkezés: 2017 szeptember vége
Kosárba
vissza a termékekhez

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR STEEL és SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR GOLD

 

GPS óra aktív sportos életmódhoz, hétköznapi felfedezésekhez, napi használathoz

 

A Suunto Spartan Trainer az új Spartan család legújabb és legkisebb modelljének fém változata. Design a mindennapi használathoz, optimális méret, tartósság, elérhető áron. Számos sportra alkalmas, méri a napi aktivitást (24/7), okos telefon kompatibilis.  Könnyen használható outdoor funkciók, segítenek a tájékozódásban a városban és városon kívül egyaránt.

 

  • Csuklós pulzusmérés
  • Napi használatra alkalmas súlya és mérete miatt is
  • 10 óra maximális edzésidő GPS használatával
  • Beépített GPS: Pontos sebesség, távolság és magasság mérés
  • Minden sportág: úszás, futás, kerékpár, edzőterem, triatlon, kirándulás
  • Napi aktivitásmérés: lépésszámlálás, alvásmonitorozás és kalóriamérés
  • nyomvonalas navigáció és automatikus nyomvonal, hogy bármikor visszatalálj
  • Telefonos értesítések megjelenése

 

 

A Suunto Spartan Trainer az új Spartan család legújabb és legkisebb modellje. Kinézetét a mindennapi sportos használathoz szánta a suunto, így egy jóval kisebb óra lett a trainer, mint az AMbit vagy a Spartan sorozat. A sportóra nemcsak sporthoz használható, hiszen aktivitásmérőként is működik, illetve a telefonos értesítéseket is megkapja. Könnyen használható óra, mely kategóriájának érdekessége a navigációs tudás, mely ugyan alapfokú, de nyomonkövetése segít a tájékozódásban városban és városon kívül is.

Manapság a város a természet körülöttünk. Ebben tájékozódunk biztonsággal.  De mit szólnál, ha újraértelmezhetnéd a városi természetet, és kibővülne a környezeted. A lépcsőkből hegyek válnak, az aluljárókból kanyonok és a parkok lesznek az erdők. A Suunto Spartan Trainer Wrist HR órával, szakadj el a rutintól, találd meg az ambícióidat, emlékezz arra, hogy milyen érzés élni.

 

SPORTOSAN AKTÍV

Olyan embereknek ajánlja a suunto, akiknek a mozgás, már életstílus. Ha a mozgás öröméért edzel, de nem félsz olykor egy nagyobb kihívástól a Spartan Trainer jó választás lehet. 

Az óra legfőképp a 3 fő ciklikus sportágra épül a futás, kerékpár és úszásra. De kisebb kirándulásokra is elvihető, ott csak üzemideje fogja behatárolni használatát.

A spartan trainer használata egyszerű, 5 funkciógombja minden körülmények közt üzembiztos, menürendszere könnyen elsajátítható. Az utólagos elemzéshez vagy a telefonunk Movecount APPjára lesz szükség, s bluetooth-on összeszinkronizáljuk az órát (jelenleg csak iOS, de hamarosan Androidosok is élvezhetik) vagy használhatjunk a számítógépre kötve kábellel is a letöltéseket, s elemezhetjük teljesítményünk és statisztikáink.

Az óra létrehozásakor a suunto a könnyű kezelhetőségre, a tartóssságra és a jó ár-érték arányra fektette a hangsúlyt. 

 

FEJLESZTHETŐ

 

Ha pontos pulzusmérést szeretnél vagy úszás közben szeretnéd mérni a pulzusod érdemes megvenni a Suunto Smart Belt mellkaspántot hozzá. A mellkaspánt az órával csomagban is kapható. De bármilyen Bluetooth Smart mellkaspánt is kompatibilis az órával. A suunto Smart Belt mellkaspántja annyival tud többet, hogy úszás közben is használható az órával. Ekkor a mellkaspánt a belső memóriájába dolgozik, s utólag szinkronozál össze az órával.

 

 

SPARTAN TRAINER WRIST HR GOLD

 

SPARTAN  TRAINER WRIST HR STEEL

 


KISTESTVÉR

Ha egy sportosabb modellt keresel jobb áron, érdemes megnézned a sima Trainert, melynek fizikai méretei és funkciói megegyeznek. A Trainer óráknál Polyamide, azaz műanyag számlapot használnak, míg a Steel verziókon Acél lünettát és kristályüveg számlapot. Megjelenése így az órának sportos.

sima Spartan Trainer Wrist HR Blue, Ocean és Black modellek


 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák