SUUNTO SPARTAN TRAINER WRIST HR ocean

SS022670000

Csuklós pulzusmérés a suuntotól alap navigációval, ez a Trainer "Ocean" a spartan sorozatból. Több sportprofil, sportágváltás

A termékből a lenti kiviteleket is választhatod!

86 990 Ft

76 900 Ft

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

A termék most van a boltban. Rendelés esetén személyes átvételig félretesszük. A csomagküldést a következő munkanapon indítjuk.
Kosárba
vissza a termékekhez

SUUNTO SPARTAN SPORT WRIST HR

GPS óra aktív sportos életmódhoz, hétköznapi felfedezésekhez

 

  • Csuklós pulzusmérés
  • Napi használatra alkalmas súlya és mérete miatt is
  • 10 óra maximális edzésidő GPS használatával
  • Beépített GPS: Pontos sebesség, távolság és magasság mérés
  • Minden sportág: úszás, futás, kerékpár, edzőterem, triatlon, kirándulás
  • Napi aktivitásmérés: lépésszámlálás, alvásmonitorozás és kalóriamérés
  • nyomvonalas navigáció és automatikus nyomvonal, hogy bármikor visszatalálj
  • Telefonos értesítések megjelenése

A Suunto Spartan Trainer az Spartan család legújabb és legkisebb modellje. Kinézetét a mindennapi sportos használathoz szánta a suunto, így egy jóval kisebb óra lett a Trainer, mint az Ambit vagy a Spartan sorozat magasabb kategóriái. A sportóra nemcsak sporthoz használható, hiszen aktivitásmérőként is működik, illetve a telefonos értesítéseket is megkapja. Könnyen használható óra, mely kategóriájának érdekessége a navigációs tudás, mely ugyan alapfokú, de nyomonkövetése segít a tájékozódásban városban és városon kívül is.

Manapság a város a természet körülöttünk. Ebben tájékozódunk biztonsággal.  De mit szólnál, ha újraértelmezhetnéd a városi természetet, és kibővülne a környezeted. A lépcsőkből hegyek válnak, az aluljárókból kanyonok és a parkok lesznek az erdők. A Suunto Spartan Trainer Wrist HR órával, szakadj el a rutintól, találd meg az ambícióidat, emlékezz arra, hogy milyen érzés élni.

 

SPORTOSAN AKTÍV

Olyan embereknek ajánlja a suunto, akiknek a mozgás, már életstílus. Ha a mozgás öröméért edzel, de nem félsz olykor egy nagyobb kihívástól a Spartan Trainer jó választás lehet. 

Az óra legfőképp a 3 fő ciklikus sportágra épül a futás, kerékpár és úszásra. De egynapos túrákra is elvihető, a felett t csak üzemideje fogja behatárolni használatát.

A spartan trainer használata egyszerű, 5 funkciógombja minden körülmények közt üzembiztos, menürendszere könnyen elsajátítható. Az utólagos elemzéshez vagy a telefonunk Movecount APPjára lesz szükség, s bluetooth-on összeszinkronizáljuk az órát (jelenleg csak iOS, de hamarosan Androidosok is élvezhetik) vagy használhatjunk a számítógépre kötve kábellel is a letöltéseket, s elemezhetjük teljesítményünk és statisztikáink.

Az óra létrehozásakor a suunto a könnyű kezelhetőségre, a tartóssságra és a jó ár-érték arányra fektette a hangsúlyt, hogy egy ütőképes órát adjon a közép kategóriában.

 

 

 

FEJLESZTHETŐ

Ha pontos pulzusmérést szeretnél vagy úszás közben szeretnéd mérni a pulzusod érdemes megvenni a Suunto Smart Belt mellkaspántot hozzá. A mellkaspánt az órával csomagban is kapható. De bármilyen Bluetooth Smart mellkaspánt is kompatibilis az órával. A suunto Smart Belt mellkaspántja annyival tud többet, hogy úszás közben is használható az órával. Ekkor a mellkaspánt a belső memóriájába dolgozik, s utólag szinkronozál össze az órával.

 


NAGYTESTVÉR

Ha a mindennapi használat is fontos, s egy civil órát is szeretnél, érdemes megnézni a Spartan Trainer Steel változatait, melyek csak külcsínyben térnek el a sima Trainertől, tehát fizikai mérete és funkciói megegyeznek. A Trainer óráknál Polyamide, azaz műanyag számlapot használnak, míg a Steel verziókon Acél lünettát és kristályüveg számlapot. Megjelenése így az órának már nem annyira sportos, hanem a mindennapi használathoz is hordható óra.

Bal oldalt a Suunto Spartan Trainer Gold, jobb oldalon a Spartan Trainer Steel


 

Nyitva tartás

hétfő 13:00-19:00
kedd 09:00-16:00
szerda 13:00-19:00
csütörtök 09:00-16:00
péntek 09:00-16:00
szombat zárva
vasárnap zárva

Bolt és kapcsolat

1033 Budapest Szentendrei út 13

+36 1 6111 444

zerge@zerge.info Bankkártyák