> Szerviz
 
 

Szervizpont Óbudán
Zergesport Kft.
1035 Budapest, Szentendrei út 32.
Tel: +3670/4240-480
szerviz@zerge.info

 

Részletes információk, térkép, közlekedés, parkolásért  ide kattanj!
GYIKGarmin supportPolar szervizSzerviz
 

Szerviz

 

 

SZERVIZÜNK

Kizárólag POLARés GARMIN termékekre. (kivéve suunto búvárórák)

Kérjük olvassa el az Ön szervizelésre váró órájának márkáját és az annak megfelelő fület válassza ki a vízszintes menüsoron.
Elemcsere és egyes előre megbeszélt műveletek, előre megbeszélt időpontban megvárhatóak.

 

FONTOS

A 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet szerint 2014 májusától a vevő és az eladó között jön létre a szerződés a vásárlással, s a garanciális ügyintézést nem irányíthatja az eladó 3. félhez. Emiatt fontos, hogy HOL vesszük meg a terméket, hiszen az eladó fog eljárni garanciális vagy garanciálisnak vélt hibáknál.

Emiatt garanciális szervizünk 100%-ban vevőinkre épül. Máshol vásárolt termékeket nem vagyunk kötelesek bevenni.


NYOMONOKÖVETÉS
A hozzánk leadott, vagy GLS futárral beküldött órák szervizmunkáját nyomonkövetheti. Automatikusan küldünk Önnek emailt, ha az órát leadja, vagy az órája elkészült. A szervizünkben online is beléphet és így Ön is láthatja a munkafolyamatokat. Online szervizkövetésünk a www.zergeszerviz.hu weboldalon látható, mely rengeteg kényelmi funkció mellett egy abszolult követhető, visszanézhető, utólag részünkről sem módosítható nyomonkövethető rendszer.

  • Minden hozzánk leadott órát ingyenesen kitisztítunk kívül- belül türelméért cserébe.


Boltunk nyitvatartása:

  • Hétfőn: 13:00-19:00
  • Kedden: 9:00-16:00
  • Szerda: 13:00-19:00
  • Csütörtök: 9:00-16:00
  • Péntek: 9:00-16:00

ÜNNEPI NYITVATARTÁSUNK ETTŐL ELTÉRHET, ITT LÁTHATJA MINDENKORI ÜNNEPI AKTUÁLIS NYITVATARTÁSUNKAT.


Ingyenes éves vízállósági vizsgálat! (ha úszol is a POLAR, SUUNTO vagy GARMIN órában, akkor a klór vagy a só miatt érdemes erre is figyelned) A vízállóságról szóló cikket itt olvashatod.

 

SZERVIZÜNK NEM APRÓBETŰS RÉSZE

Fontos, hogy minden esetben adunk átvételt igazoló papírt a leadott termékről, hibaleírással. Rendszerünk automatikusan értesíti az ügyfelet leadáskor és a termék elkészülésekor is emailben.

A szervizpapírt úgy adjuk csak ki, ha az ügyfél aláírta azt, s ellenőrzi elérhetőségeinek helyességét.

Szervizrendszerünkben automatikus email értesítést kap az ügyfél két esetben: ha leadja a terméket szervizre és akkor is, amikor a termék átvehető lesz szervizünkben.

Külön kérni kell azt, hogy telefonos értesítést is küldjünk! Amennyiben emailes értesítésre 1 hónapig nem reagál az ügyfél, úgy sms és telefonos értesítések is küldünk. A terméket 1 évig tároljuk, s természetesen rögzítjük az értesítések idejét és módját a munkalapon. Egy év alatt minimum 4 email, 4 sms és 4 telefonos értesítés küldünk, majd a terméket tovább nem tároljuk.

Az egy éves ingyenes tárolás után, amennyiben a tulajdonos nem jelentkezik a termékért és nem is érjük el, a terméket eladjuk, (amennyiben eladható) a szervizelési díjért fejébe. Amennyiben a szervizelt termék nem eladható, úgy az esetlegesen beszerelt alkatrészt visszavesszük és a terméket kidobjuk.

Tehát 1 éves tárolás után az ügyfél nem kérhet kártérítést, mivel a termékét vagy a szervizelési díjért cserébe adtuk el, vagy megsemmisítettük.

 

Szervizünkben csak és kizárólag Polar és Garmin termékeket veszünk át javításra. Kérjük szervizelésre behozott óráját tisztán hozza be hozzánk.

 


Mellkaspánt teszterünk a legfejlettebb, mely teljes körű diagnosztiát ad a POLAR mellkaspántok állapotáról. Garmin és Suunto mellkaspántok tesztelésére korlátozott lehetőség van.

 

KÉRDÉSE VAN?
szerviz@zerge.info

 

Zerge's twitter

Zerge's facebook

Zerge's youtube channel

Nyitva tartás a mai napon (hétfő) 13:00-19:00 nyitvatartásunk más napokon